Om os

Et medlemskab i Samsø Fitnesscenter giver adgang til vores flotte center 16 timer i døgnet samt mulighed for at deltage på holdtræning i Indoor Cycling, Puls og Styrke, Babytummel, Efterfødselstræning og Ungefitness. Vores dygtige instruktører står klar til at vejlede dig og kan ved ønske lave et personligt træningsprogram.

Centret er udstyret med et flot udvalg af kredsløbsudstyr heriblandt løbebånd, cykler, romaskiner, crosstrainere m.m. Styrketræningsområdet er ligeledes veludstyret med et udbud af træningsmaskiner, frivægte/håndvægte, vægtstænger og vægtskiver, kettlebells og meget mere. Centret har også et squat rack og curl bænk.

Samsø Fitnesscenter er et foreningsfitnesscenter, drevet af frivillige. Det betyder at alle instruktører, medhjælpere og bestyrelse arbejder ulønnet.

Som medlem i Samsø Fitnesscenter har du direkte medindflydelse på udviklingen via din stemmeret på vores årlige generalforsamling.
Vi er altid åben for nye forslag, og kan altid bruge nye instruktører og medhjælpere.

Samsø Fitnesscenter skaber rammerne så du kan fokusere på resultaterne.

Vision
Samsø Fitnesscenter er en frivillig forening der gør en forskel for medlemmerne.

Vi skaber et fællesskab for alle medlemmer der bygger på ansvar, anerkendelse og udvikling.

Vi vil skabe de bedst mulige rammer i samarbejde med vores medlemmer og skabe nye aktiviteter til fælles glæde for alle.

Værdier
Udvikling
Fælleskab
Ansvar

Databeskyttelsesforordningen
Den 25. maj 2018 træder EU’s databeskyttelsesforordning GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft. Databeskyttelsesforordningen styrker dine muligheder for at bestemme over, hvordan dine persondata skal behandles.

De data, som vi kan have på dig i vores medlemssystem, er dit navn, din adresse, din e-mail adresse og dit telefonnummer.

Vi respekterer dine personlige oplysninger, og vil aldrig videregive dem til tredje part, uden din viden eller samtykke herom. Vi har i vores forening udpeget en dataansvalig, der søger for, at alle data behandles som de skal. Læs vores Privatlivspolitik for yderligere oplysninger om, hvordan vi behandler data.