Køb medlemskab

Et medlemskab i Samsø Fitnesscenter giver adgang til vores flotte center 16 timer i døgnet samt mulighed for at deltage på holdtræning i Indoor Cycling, Puls og Styrke, Golffitness, Ungefitness og Step. Vores dygtige instruktører står klar til at vejlede dig og kan ved ønske lave et personligt træningsprogram.

Ønsker du at få vejledning i centret maskiner eller at få lagt et personligt træningsprogram, kan du henvende dig til en af centrets instruktører eller sende en mail. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en instruktør.

Nyt medlem
Ønsker du et medlemskab i Samsø Fitnesscenter følger her en vejledning til indmeldelse.

NB: Aldersgrænse for køb af medlemskab er 15 år.

Trin 1
For at kunne tilmelde dig et løbende medlemskab i Samsø Fitnesscenter (6. eller 12. mdr.), skal du først indmeldes som person i centret.
Da det er din mobiltelefon der giver adgang til center, er det vigtigt at du indtaster det korrekte mobilnummer ved oprettelse.

Er du allerede registreret og har et brugernavn med tilhørende adgangskode skal du gå til trin 2.

Indmeld dig her:

Når du har tilmeldt dig som person i centeret, modtager du en email eller sms med din personlige adgangskode. Det er en god idé at ændre adgangskoden til noget du kan huske.

Adgangskoden kan ændres på din personlige medlemsprofil under punktet “min profil”.
Du kan logge ind på din personlige medlemsprofil her

Du kan nu fortsætte til næste trin.

Trin 2
Vælg nu det abonnement du ønsker:

Ønsker du at opsige dit medlemskab, kan du efter min. 12 mdr. medlemskab udmelde dig på din personlige medlemsprofil eller ved personlig henvendelse i centrets kontortid.

Skal du ud at rejse i længere tid, kan du sætte dit medlemskab i bero.
Dette skal også ske ved personlig henvendelse i fitnesscentret kontortid, hver mandag kl. 17-18.

Login på din medlemsprofil her